preskoči na sadržaj

Osnovna škola Brestje Sesvete

 > Naslovnica
Vijesti

Županijski Lidrano 21.

Autor: Administrator , 17. 3. 2021.

Pojedinačni scenski nastup sigurno nas vodi na državni Susret

Županijski Lidrano koji se za pojedinačne scenske nastupe održao jučer, 16. ožujka 2021. u kazalištu Kerempuh, osigurao je Mariji Franki Podgorski i njezinoj voditeljici Ankici Blažinović- Kljajo odlazak na državni Susret. Jedino je neizvjesno hoće li se državni Lidrano održati u Šibeniku, kao u lijepim vremenima prije korone, ili u školskoj knjižnici ispred računala.


Marija Franka Podgorski s prof. Ankicom Blažinović- Kljajo ispred kazališta Kerempuh diše punim plućima očekujući vrijeme nastupa

Naša je Marija Franka, i ove kao i prošle godine, jedna od predstavnica zagrebačkih osnovnoškolki i osnovnoškolaca  koji su odabrani za državni Lidrano u pojedinačnom scenskom izrazu. Marija je ove godine izvela pjesmu Miroslava Krleže Stric-vujc i za svoj nastup dobila vrlo pohvalne komentare stručnog povjerenstva, osobito državnog izbornika, glumca Joška Ševe.

Još nas očekuju okrugli stolovi za novinarske i literarne radove koji će se održati online, a vjerujemo da će i oni polučiti dobre rezultate.

Ankica Blažinović- Kljajo, prof.
Tražilica
Zastava škole

Spomenica OŠ Brestje

ODMORKO
Zimovanje
Kurikulum OŠ Btrestje

 

e-Dnevnik linkovi

OŠ Brestje u šk. godini 2016./2017. prešla je na E-dnevnik sustav.

Youtube kanal OŠ Brestje

KLIK - školski list

 

 

 

 

 

Brošura za roditelje

Brošura za roditelje - Informacije za roditelje o zlouporabi droga

Priloženi dokumenti:
Brosura za roditelje.pdf

Infokup

 

Anketa
Ako mislim da ću na ispitu dobiti lošu ocjenu:

CMS za škole logo
Osnovna škola Brestje Sesvete / Potočnica bb, HR-10360 Sesvete / www.os-brestje-zg.skole.hr / ured@os-brestje-zg.skole.hr
preskoči na navigaciju