2021-05-16 22:42:47

Državno natjecanje

DRŽAVNO NATJECANJE IZ FIZIKE

DRŽAVNO NATJECANJE u teorijskim (prvi dan) i praktičnim zadacima (drugi dan s eksperimentalnim pokusima) IZ FIZIKE za učenike osnovnih škola održano je radi Covid19 u matičnoj školi od 28. do 29. travnja 2021. godine. Uz pridržavanja svih strogih epidemioloških mjera našu školu predstavlja Jakov Barišić učenik 8-og razreda koji je s  82,5% uspješnosti osvojio drugu državnu nagradu sa zauzećem devetog mjesta što osigurava dodatne bodove pri upisu u srednju školu. Zahvaljujemo Jakovu Barišiću na predanom i uloženom radu te promicanju naše škole u prirodnim znanostima.

Napomenimo da u tekućoj školskoj godini u vremenu od studenog 2020. (radi prolongiranja od pola godine državnog natjecanja od prošle školske godine) do svibnja 2021. godine imamo dva učenika: Bornu Jelečki (sadašnji učenik 1. razreda Srednje škole Ruđer Bošković) i naš Jakov Barišić koji su u istoj školskoj godini se plasirali i dostignuli zavidne rezultate u znanju i vještinama iz predmeta fizika.

Čestitamo Jakovu i Borni na ostvarenim rezultatima i promociji naše škole te voditelju prof. Mladenu Klaiću koji je četvrtu godinu za redom zaslužan za pripremu i ostvarene rezultate na državnim natjecanjima iz fizike.


Osnovna škola Brestje Sesvete