2021-03-17 18:41:17

Županijski Lidrano 21.

Pojedinačni scenski nastup sigurno nas vodi na državni Susret

Županijski Lidrano koji se za pojedinačne scenske nastupe održao jučer, 16. ožujka 2021. u kazalištu Kerempuh, osigurao je Mariji Franki Podgorski i njezinoj voditeljici Ankici Blažinović- Kljajo odlazak na državni Susret. Jedino je neizvjesno hoće li se državni Lidrano održati u Šibeniku, kao u lijepim vremenima prije korone, ili u školskoj knjižnici ispred računala.


Marija Franka Podgorski s prof. Ankicom Blažinović- Kljajo ispred kazališta Kerempuh diše punim plućima očekujući vrijeme nastupa

Naša je Marija Franka, i ove kao i prošle godine, jedna od predstavnica zagrebačkih osnovnoškolki i osnovnoškolaca  koji su odabrani za državni Lidrano u pojedinačnom scenskom izrazu. Marija je ove godine izvela pjesmu Miroslava Krleže Stric-vujc i za svoj nastup dobila vrlo pohvalne komentare stručnog povjerenstva, osobito državnog izbornika, glumca Joška Ševe.

Još nas očekuju okrugli stolovi za novinarske i literarne radove koji će se održati online, a vjerujemo da će i oni polučiti dobre rezultate.

Ankica Blažinović- Kljajo, prof.


Osnovna škola Brestje Sesvete