2020-12-08 10:14:29

INOVA

INOVA - MLADI je tradicionalna izložba inovacija učenika zagrebačkih osnovnih i srednjih škola i studenata s gostima iz svih dijelova RH i inozemstva. U tijeku 20 godina održavanja, INOVA - MLADI je postala najveća izložba mladih inovatora u ovom dijelu Europe.

07.studenoga 2020., usprkos teške epidemiološke situacije i svih nedaća koje su ove godine zadesile Zagreb, održana je u Narodnom Sveučilištu Dubrava-Kulturnom centru, 20. jubilarno izdanje INOVE - MLADI!

184 izloška s 300 sudionika nisu rekordni brojevi, ali jest 70% rekorda, što je u ovoj situaciji veličanstven uspjeh. U tijeku izložbe, svi sudionici su se strogo pridržavali svih propisanih epidemioloških mjera. Uz „živi“ dio izložbe, INOVA - MLADI je imala i online izdanje /www.inova-croatia.com/ .

 Svi mladi inovatori i njihovi mentori koji su osobno sudjelovali na Izložbi, nagrađeni su posebnim nagradama, medaljama „U STVARALAŠTVU HRABRI“.

Već tradicionalno učenici OŠ Brestje sudjeluju na Izložbi. Ove godine predstavljao nas je Karlo Panić, učenik 6.f razreda. Karlo je osvojio ZLATO.

Ksenija Datković, prof. savjetnik


Osnovna škola Brestje Sesvete