preskoči na sadržaj

Osnovna škola Brestje Sesvete

 

eTwinning projekt – zajedno s pet partnerskih škola iz Grčke, Turske i Rumunjske, naša se škola priključila ovom online obliku međunarodne suradnje.

Naziv projekta je SOLIDARITY AND TOLERANCE – to je projekt zdravstvenog odgoja kojim želimo učenicima približiti ostvarenje principa tolerancije, međusobne podrške i razumijevanja unutar školskog okruženja i izvan njega. U projekt su uključeni učenici 7.e i 7.c razreda, pod vodstvom prof. Tihane Banko.

Prva projektna aktivnost bila je dizajnirati poster / logo koji će predstavljati ključnu ideju projekta Solidarnosti i tolerancije. Od oko 150 pristiglih radova iz svih zemalja sudionica, javnim glasovanjem izabran je pobjednički rad našeg učenika IVANA VRKIĆA iz 7.e razreda.  

                                       

U daljnjim projektnim aktivnostima učenici će se u prvom ciklusu baviti Životnim vrijednostima, a u drugom ciklusu Bullyingom i prevencijom nasilja. Komunikacija s partnerskim školama odvija se na engleskom jeziku, a rezultati rada i dovršeni projekti objavljuju se na web stranici eTwinning.net.

 

                                                                                            

Dopisivanje

Učenici 7.d razreda, pod vodstvom prof. Tihane Banko ove su školske godine započeli dopisivanje na engleskom jeziku s učenicima iz Osove Bytyške u Češkoj Republici, pod vodstvom prof. Blanke Horvatove. U prosjeku jednom mjesečno učenici  razmjenjuju pisma i saznaju o životu svojih vršnjaka u Češkoj. Za Božić su nas jako obradovale i pristigle čestitke.

 

                                                          

 

 

 

 

 

 

 

 


Tražilica


Napredno pretraživanje
Traži
Zastava škole

Spomenica OŠ Brestje

ODMORKO
Zimovanje
Kurikulum OŠ Btrestje

 

e-Dnevnik linkovi

OŠ Brestje u šk. godini 2016./2017. prešla je na E-dnevnik sustav.

Youtube kanal OŠ Brestje

KLIK - školski list

 

 

 

 

 

Brošura za roditelje

Brošura za roditelje - Informacije za roditelje o zlouporabi droga

Priloženi dokumenti:
Brosura za roditelje.pdf

Infokup

 

Anketa
Ako mislim da ću na ispitu dobiti lošu ocjenu:

CMS za škole logo
Osnovna škola Brestje Sesvete / Potočnica bb, HR-10360 Sesvete / www.os-brestje-zg.skole.hr / ured@os-brestje-zg.skole.hr
preskoči na navigaciju