preskoči na sadržaj

Osnovna škola Brestje Sesvete

 > Naslovnica
Vijesti

Biologija - Kemija

Autor: Administrator , 20. 3. 2021.

ŽUPANIJSKO NATJECANJE IZ KEMIJE I BIOLOGIJE

Županijsko natjecanje iz Kemije održano je 11. ožujka 2021. u Prirodoslovnoj školi Vladimira Preloga u Zagrebu. Našu školu predstavljao je učenik Fran Franjić iz 8.a razreda pod vodstvom profesorice Gordane Hegedić te zauzeo odlično 11.mjesto.

Županijsko natjecanje iz Biologije održano je 15. ožujka 2021. u matičnim školama. Iz sedmih razreda sudjelovale su učenice Pavla Žaja i Iva Kezić iz 7.a pod vodstvom profesorice Marine Šegota Marenić te su zauzele odlično 11. i 17. mjesto. Iz osmih razreda sudjelovali su učenici: Magdalena Čvek (8.d), Erika Mihoci (8.b), Ana Ražić (8.a), Katja Ljubičić (8.c), Fran Franjić (8.a), Nikola Varga (8.b) i Fran Vukušić (8.b)  pod vodstvom profesorice Ruže Pašalić Milanović te zauzeli odlična mjesta: 8., 14., 16., 20., 22., 27. i 28.

Na natjecanju iz kemije i biologije učenici su se natjecali u poznavanju i primjeni znanja iz tekuće godine, ali i prijašnjih godina učenja.

Čestitamo svim učenicima na postignutim rezultatima te vjerujemo da će ljubav prema kemiji i biologiji kod njih ostati i u daljnjem obrazovanju.

Ponosne mentorice:
Gordana Hegedić, Ruža Pašalić Milanović i Marina Šegota Marenić

 
Tražilica
Zastava škole

Spomenica OŠ Brestje

ODMORKO
Zimovanje
Kurikulum OŠ Btrestje

 

e-Dnevnik linkovi

OŠ Brestje u šk. godini 2016./2017. prešla je na E-dnevnik sustav.

Youtube kanal OŠ Brestje

KLIK - školski list

 

 

 

 

 

Brošura za roditelje

Brošura za roditelje - Informacije za roditelje o zlouporabi droga

Priloženi dokumenti:
Brosura za roditelje.pdf

Infokup

 

Anketa
Ako mislim da ću na ispitu dobiti lošu ocjenu:

CMS za škole logo
Osnovna škola Brestje Sesvete / Potočnica bb, HR-10360 Sesvete / www.os-brestje-zg.skole.hr / ured@os-brestje-zg.skole.hr
preskoči na navigaciju