preskoči na sadržaj

Osnovna škola Brestje Sesvete

 > Naslovnica
vijesti

Obilježavamo Europski dan jezika

Autor: Administrator , 22. 9. 2021. 19:53

Da se bolje razumijemo i više poštujemo

Već 20 godina obilježava se 26. rujna Europski dan jezika čime se želi naglasiti važnost poznavanja i uvažavanja bogate kulturne i jezične baštine Europe.

Europski dan jezika počeo se obilježavati 2001. godine na inicijativu Vijeća Europe u suradnji s Europskom komisijom da bi se Europljane potaknulo na učenje što više jezika i međusobno upoznavanje kulturne raznolikosti.

Europski centar za suvremene jezike Vijeća Europe (European centre for modern languages of the Council of Europe ECML/CELV na svojim je stranicama objavio niz zanimljivih sadržaja- plakata, knjiga, igrica koje će vas na zanimljiv način poučiti o jezicima kojima govorimo mi Europljani.

Knjižicu Larino jezično putovanje kroz Europu možete preuzeti na poveznici  i putovati s Larom kroz sve europske zemlje upoznajući posebnosti i zanimljivosti pojedinih europskih jezika.

A.B. Kljajo, prof. 

 [više]

Učenička zadruga OŠ Brestje

Autor: Administrator , 20. 9. 2021. 22:37

 [više]

Aktualnosti u školi

Autor: Administrator , 9. 9. 2021. 16:22

Dragi učenici, roditelji i učitelji, 

od ove školske godine novosti i aktualna događanja možete pratiti i na službenom instagram profilu naše škole. 

Poveznica: https://www.instagram.com/osnovna_skola_brestje/

 

 [više]

Događanja u školi

Autor: Administrator , 7. 9. 2021. 21:16

Prvi susret sa školom

Što se sve događa u dušama mališana koji prvi puta sjedaju u školske klupe, bilo bi teško izreći u par rečenica. No, sigurno je da emocije koje tada proživljavaju – od radosti, nesigurnosti, iščekivanja, možda i straha neće nikada zaboraviti.

 [više]

Pozdrav ravnatelja

Autor: Administrator , 30. 8. 2021. 11:33

Poštovani učenici, roditelji, suradnici,

obavještavam vas da od 1. rujna 2021. god. odlazim u (redovnu) mirovinu. Svima vama zahvaljujem na suradnji koju smo ostvarili u protekle dvadeset dvije godine koliko sam proveo u OŠ Brestje kao ravnatelj. Ponosan sam što je naša Škola ostvarila niz izvrsnih rezultata i postala prepoznatljiva u lokalnoj zajednici i cijeloj Hrvatskoj što mogu zahvaliti svima vama, svojim suradnicima.

Svim učenicima i djelatnicima Škole želim i dalje uspješan rad i odlične rezultate!

mr.sc.Miše Kutleša

 [više]

Videozapis naših osmaša

Autor: Ana Kordić, 5. 7. 2021. 21:46

Naši dragi osmaši, uz podršku njihove profesorice njemačkog jezika, Ivane Katavić kreirali su ovaj spot, kao oproštaj od svojih osnovnoškolskih dana. Ostala je divna uspomena za kraj jednog razdoblja uz najbolje želje u daljnjem školovanju. Uživajte u gledanju!

Videozapis spota bye bye!

 [više]

Njemački jezik

Autor: Administrator , 29. 5. 2020. 13:30

Poštovani roditelji!

I ove godine učenici u OŠ Brestje imaju prilike upisati 2. strani jezik. Pogledajte video i poželite krenuti s nama u novu avanturu. Iskoristite priliku i osigurajte učenicima bolju budućnost!

Pogledaj videzapis

Ivana Katavić

 [više]

20 godina OŠ Brestje

Autor: Administrator , 20. 12. 2019. 09:04

Naša OŠ Brestje - videozapis snimljen povodom 20 - godišnjice škole

Na samom kraju prošle školske godine javila se ideja za izradom videozapisa koji bi se prikazivao na priredbi prigodom proslave 20 – godišnjice rada OŠ Brestje. Ove godine krenule smo s realizacijom. Ideja je bila prikazati sve učenike, ali i sve djelatnike u školi, u učionicama i ostalim prostorijama škole. Učenici su prikazani u svojim razredima, u zajedništvu te smo na taj način lako prikazale njihova trenutna raspoloženja, a najčešće je to bio iskren osmijeh.  

Djelatnici škole kroz film prikazuju određena slova koja tek na samom kraju filma otkrivaju svoje značenje. Dvadeset godina osnovne škole Brestje, naziv je koji sadrži samo jedno slovo „i“ te je sasvim logično bilo da naš ravnatelj, Miše Kutleša, stavi točku na slovo i! Tako smo završili naš videozapis te ga prikazali na priredbi. Za sve one koji ga nisu vidjeli možete ga pogledati na našem youtube kanalu. Poveznica se nalazi ovdje. Hvala svim učenicima i djelatnicima koji su sudjelovali u izradi videozapisa.

Učiteljice informatike:
Ana Radoš i Ana Kordić

 [više]

Arhiva naših vijesti   
 Tražilica
Zastava škole

Spomenica OŠ Brestje

ODMORKO
Zimovanje
Kurikulum OŠ Btrestje

 

e-Dnevnik linkovi

OŠ Brestje u šk. godini 2016./2017. prešla je na E-dnevnik sustav.

Youtube kanal OŠ Brestje

KLIK - školski list

 

 

 

 

 

Brošura za roditelje

Brošura za roditelje - Informacije za roditelje o zlouporabi droga

Priloženi dokumenti:
Brosura za roditelje.pdf

Infokup

 

Anketa
Ako mislim da ću na ispitu dobiti lošu ocjenu:

CMS za škole logo
Osnovna škola Brestje Sesvete / Potočnica bb, HR-10360 Sesvete / www.os-brestje-zg.skole.hr / ured@os-brestje-zg.skole.hr
preskoči na navigaciju